Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Politi nyheter tonsberg mann ble slatt i hodet med flaske i sentrum s

Nyheter · Ticker · Nyheter Ved natt til søndag ble politiet kontaktet av en mann (36) som hevdet at han var blitt ranet av en En 20 år gammel gutt fra Bærum ble i natt bortvist fra Tønsberg sentrum. En mann (29) fra Larvik ble i natt kjørt til legevakten etter at han ble slått i hodet med en flaske.
Både i Sandefjord og eller rundt om i Vestfold har politiet hatt nok å Nyheter. Av Bjørn Tore Brøske. Publisert: 23. november kl. Rundt midnatt ble en person kjørt til legevakten i Sandefjord, etter å ha blitt slått med en flaske i hodet I Tønsberg sentrum ble politiet kontaktet av en mann som var blitt.
S. O. close. close. -. Kr,sand sentrum, flere kranglete og berusede Kl Mann bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha laget bråk på Skagenkaien. Tønsberg. Kvinne i 50 årene fra Tbg bortvist fra sentrum, krangling utenfor et utested i sentrum. . Fornærmede ble slått i hodet med en flaske og er kjørt ST, Skien. Måtte bæres inn i arrest. Haugesund: I forbindelse med kontroll av kjøretøy ble tre menn anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen. Han blir anmeldt for forholdet. Ansvarlig redaktør: Sigmund Kydland. Innsatsleder for politiet i Rauma melder om rolige forhold på Raumarock.
får lekene deretter sendt