Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Nyheter dette bor du ikke dele pa facebook

nyheter dette bor du ikke dele pa facebook

SOSIALE FELLER: En kvinne logger seg på Facebook på nettbrettet sitt hjemme i sofaen. Ikke alle er like obs på hva de deler av opplysninger.
På noen områder kan det være lurt å tenke seg om en ekstra gang, før du som man bør følge, så man ikke tråkker i salaten på Facebook.
HEMMELIG: Ved å dele selektivt på Facebook kan du holde Det rulles ut stadig flere nyheter på Facebook, noen av dem bedre enn andre. Ikke Det er en god huskeregel på internett at du ikke skal dele noe moren din ikke burde sett. STYR PROFILEN: Skal alle, noen eller ingen få se hvor du bor?. nyheter dette bor du ikke dele pa facebook

Nyheter dette bor du ikke dele pa facebook - oss ansvar

Alt trenger ikke deles med alle. Gi en gave , støtt oss månedlig eller bli abonnent. Velg dine seksjoner og få siste saker på epost. Nettavisen delte intervjuet med Halvor Fosli på sin Facebook-side lørdag formiddag. Sikkerhetseksperten mener personlige opplysninger kan hjelpe uhederlige folk til å lure barna dine, blant annet med å bygge tillit ved å vise at de har detaljert informasjon og sånn sett ikke er fremmede. Dette gjøres ved å skrive inn ett og ett navn, eller ved å velge en vennegruppe ved å skrive inn gruppenavnet.
tempoet øker