Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Marienlyst et stort loft for breddeidretten i drammen

Drammen Venstre ønsker at Marienlyst skal være et grønt område for all type Klikk på bildet for stor versjon. Ny hall for breddeidretten.
I kveld vedtar Drammen Idrettsråd at Marienlyst -prosjektet ikke har livets rett. Hittil har det vært stor uenighet om idretten kan støtte ordfører Tore Opdal.
Per Erik Marheim skriver en kronikk i Drammens Tidende 31 mars som Drammen Idrettsråd(DIR) ønsker å kommentere da flere av hans.

Marienlyst et stort loft for breddeidretten i drammen - går veien

I tillegg vil flere skoler i området fylle alle aktivitetsflater på dagtid. Marienlyst, et stort løft for breddeidretten i Drammen. Jan Rockstad, Styreleder DIR sign. Men dette er foreløpig kun tanker og ideer på lik linje med de andre skissene vi kommer inn på over. Utbygging av Marienlyst handler om mye mer enn å bygge boliger, slik Drammen AP antyder. I tillegg til mye aktivitetsflater vil mellombygget kunne gi plass for pal-paca.org et regionalt kraftsenter, planer som flere ganger er omtalt i Drammens Tidende. Det var forøvrig DIR som stilte ultimatum til politikerne og ikke omvendt slik Marheim påstår. At Marienlyst ikke har stått på DIRs liste er direkte feil. Men dette er foreløpig kun tanker og ideer på lik linje med de andre skissene vi kommer inn på. Opret profil Log på Log på, eller opret en konto for at se mere fra Drammen Høyre på Facebook. Det er også et stort løft for idretten, som selv ønsker utbygging på den gamle friidrettsbanen. Først: Et idrettsløft på Marienlyst er IKKE en bløff! Oslo
ser dem vet fra det