Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Gi ham en blowjob

gi ham en blowjob

Mænd elsker et godt blowjob, men hvordan er det så lige, at det skal foregå? Alt for Den bedste stilling for jer begge er, hvis du lægger dig på knæ foran ham.
Han hadde høye forventninger til hvordan jeg ville utføre en blowjob, noe som gjorde ditt og rolig vise hvilket tempo og hvilken bevegelse som er godt for ham.
Her får du masser av tips og tricks til å gi ham det beste blowjobben. gi ham en blowjob

Gi ham en blowjob - formet ordene

Du må ALDRI, aldri blåse inn i hullet som er på tuppen av mannens penis. Det er et meget følsomt område, så det vil han nok kunne lide. Bondage Guide: Sånn introduserer du bondagesex for din partner. Legg hånden slik at pekefingeren peker bakover mot anus. Når du gir noen oralsex, vil du oppleve at det produseres mer spytt enn normalt. La munnen omslutte penishodet, samtidig som du med ett godt grep om penis trekker hånden rolig oppover. Et godt blowjob slutter med en udløsning! Det smarte med dette sleevet, er at det er åpent i begge ender. Husk at kanten av penishodet er svært følsom. Ikke to mænd kan lide det samme - og ingen af jer kan jo læse tanker, vel? Mannens testikler er et følsomt område, og skal behandles med forsiktighet og respekt. Bruk tungen og slikk ham, varier med å bruke tungespissen, hele tungen og å ta deler av penis i munnen. Du kan også nynne under dit blowjob. Let Me Borrow That Top
det var motbydelig