Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Gi den ultimate blow job

gi den ultimate blow job

Hei! Noen som har lyst til å beskrive hvordan jeg best mulig skal gi en mann oral sex?.
Hvordan gi en god blowjob - posted in Seksualitet: Jeg har noe på gang med en fyr, og vi begynner å bli intime med hverandre. Men det er noe.
Lørdag er det biff- og blowjob -dagen. Her er noen gode tips i forkant. Tekst: Arne D. Skalmeraas Publisert. gi den ultimate blow job

Gi den ultimate blow job - Data3Sixty's

Om du blir sliten i munnen gjør du det riktig.. Det samme gjelder temaene jeg tar opp her, de er ikke så seriøse at jeg flytter meg til et annet forum. Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies. Hvordan gi en god blowjob. Personlig tenner jeg på at hun er aktiv med tunga, både rundt hodet og skaftet, ikke sug for hardt, vær forsiktig med tennene når du skal "tanne", slikk og sug på pungen fordel om den er barbert.
Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Varier med å bruke tungespissen. Det SKAL være litt useriøst å være her, men gjerne med en undertone av alvor. Du må nå logge inn med epost. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov.
surfer sølv-effekten