Dette den bedst stilling for..

Bondage kamasutra

Drektighet og fdsel hos hund.

drektighet og fdsel hos hund.

Før valpingen. De siste dagene før fødselen sover tispa mye og matlysten er ofte nedsatt. . Hos hund er det oftest de bakerste jurkjertlene som blir betente.
Et meget godt tegn på tidlig drektighet er en forstørrelse av juret mellom 2 og 3 uker. Eggene hos hund må gjennomgå celledeling før de kan befruktes.
Drektighet hos tispen har en varighet på rundt 63 dager. Normal variasjon blir angitt å være fra 58 til 68 dager. Tispen legger seg gjerne ut og får større bryster.

Drektighet og fdsel hos hund. - kom tilbake

Andre går ikke så mye ned og går fortere opp igjen. Aktiviteten dreier seg i begynnelsen om å spise og sove. Når fødselen nærmer seg, blir tispa rastløs. Et keisersnitt er et bukinngrep med de risikoer det innebærer, men. Man vet altså ikke hvorfor en slik valp er syk og det er. drektighet og fdsel hos hund. Dersom det går veldig lang tid fra en valp er født til den neste kommer sier man. Skulle valpingen ta urimelig hardt på tispa, eller at det kan bli langvarig, kan dette virke stimulerende på veene og gi ny energi. Og så var det å vekke dem som hadde lyst til å se på. Gi tispa mange små. Dersom mora ikke har melk må valpen få i seg litt av. OM AVL OG OPPDRETT.
Part 04 - Sons and Lovers Audiobook by D. H. Lawrence (Ch 07)
kan se, det egentlig